معرفی پروژه

شرکت بهین کاوش ثمین در زمینی به مساحت 14 هکتار واقع در شهرک صنعتی شماره 2 سیرجان در استان زرخیز کرمان، اقدام به احداث کارخانه تولید شمش منیزیم با ظرفیت تولید اسمی 20.000 تن در سال نموده است. این شرکت با هدف تولید و صادرات این محصول، با رعایت استانداردهای بین المللی و تنوع محصول، درصدد تولید شمش منیزیم می باشد.

مزایای اجرای طرح

  • ایجاد بزرگ ترین واحد تولید کننده شمش منیزیم در کشور
  • اشتغال زایی برای 600 نفر به صورت مستقیم مولد و پایدار و حداقل 2000 نفر به صورت غیرمستقیم در صنایع پایین دستی
  • وجود زیرساخت های بسیار مناسب انرژی و همچنین وجود معادن غنی دولومیت در استان کرمان
  • رشد و بهبود شرایط اقتصادی منطقه از طریق بکارگیری نیروهای ماهر بومی و ارتقا تخصص ها و توسعه مهارت های فنی
  • توسعه صنایع پایین دستی از جمله صنایع تولید فولاد، تولید فروآلیاژها، صنایع خودروسازی و تکمیل زنجیره ارزش

ملاحضات زیست محیطی

التزام و پایبندی تمامی ارکان این شرکت به صیانت از محیط زیست و رعایت الزامات و استانداردهای ملی و بین المللی زیست محیطی در تمامی مراحل انجام این پروژه از اصول خدشه­ناپذیر برای اجرای این طرح قلمداد شده و همواره سرلوحه کلیه فعالیت ها بوده است. شایان ذکر است در این راستا اخذ موافقت های زیست محیطی و تشکیل هسته های اصلی واحد HSE در دفتر مرکزی و محل سایت اجرای کارخانه و همچنین بکارگیری آخرین تکنولوژی های روز جهانی سازگار با محیط زیست از اقدامات صورت گرفته بوده است.

فرایند تولید

شرکت بهین کاوش ثمین با استفاده از روش توسعه یافته‌ی احیـا حرارتـی (Pidgeon) جهت استحصال منیزیم استفاده می کند.

کاربرد منیزیم

منیزیم به دلیل سبک بودن و داشتن خواص مکانیکی و مقاومت حرارتی مناسب، جایگزین فلزات مصرفی متداول مانند فولاد، چدن و آلومینیوم شده است. استفاده از این نوع فلز در صنعت خودرو منجر به سبک تر شدن خودروها و کاهش مصرف می شود. از این رو با توجه به رشد تقاضای جهانی برای منیزیم به ویژه در صنایع خودروسازی و صنعت تولید آلیاژهای آلومینیومی در سال های اخیر، شرکت بهین کاوش ثمین در نظر دارد با احداث کارخانه ای در زمینی به مساحت 15 هکتار واقع در شهرک صنعتی سیرجان بـه عنـوان اصلی ترین تولیـد کننـده منیزیـم در خاورمیانـه شناخته شود.

از این فلز که یکی از مستحکم‌ترین و سبک‌ترین فلزات می‌باشد، در مواردی که وزن محصول از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است استفاده می‌شود. همچنین با بکارگیری فلز منیزیم در صنایع ریخته گری، کیفیت ریخته گری قطعات افزایش می یابد. از جمله موارد استفاده از آلیاژ منیزیم می‌توان به اجزای هواپیما، چرخ‌های خودرو، بلوک‌های سیلندر خودرو، دوچرخه‌ها و سایر وسایل ورزشی، نردبان‌ها ، لولاهای کنترل، مخازن سوخت، و بال‌های هواپیما اشاره کرد. همچنین می توان از آلیاژ منیزیم در تولید قطعات پایه در صنعت خودرو و هوا فضا و گوگرد زدایی از آهن و فولاد استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up